Reteta Tastic’oasa
Primavara a sosit! Si noi va propunem o salata lejera si delicioasa, pe baza de sepie si sparanghel, doua ingrediente care respecta o dieta sanatoasa si gustoasa!
INGREDIENTE
- 2 sepii
- 1/2 lamaie
- Sare (dupa gust)
- 500 gr Sparanghel Petrucci
- Ulei de masline (dupa gust)
- Fulgi de ardei iute Italpepe
MOD DE PREPARARE
Se fierbe sepia in putina apa circa 20 de minute sau la abur 40 de minute apoi se scurge bine si se feliaza subtire
Sparanghelul se caleste in tigaie in putin ulei de masline circa 4- 5 minute
Se adauga la sfarsit sepia si se calesc impreuna la foc rapid inca 1 minut
Se pun apoi intr-un castron si se condimenteaza cu sare, lamaie,o lingura de ulei de masline si fulgi de ardei iute dupa placere.
Pofta buna!
Pofta buna!

Adresa de e-mail
Telefon
Unde suntem
Calea Zarandului 65/A Deva 337265 Romania – In incinta complex Altex –