COMPANIA

Cine suntem noi

Scopul nostru este de a face produse de înaltă calitate din piața de pește accesibile tuturor, printr-o gamă completă de produse din toate punctele de vedere.

Garantăm cea mai înaltă calitate, siguranță, încredere și eco-sustenabilitate pe mesele românilor la prețul potrivit. Verificăm scrupulos întregul lanț de procesare a peștelui, de la pescuit la sortare.

 

Tastic-mania-quality-shop-logo

Valorile noastre

Sustenabilitate ecologică

Mediul este un subiect care este foarte aproape de inimile noastre. Efectuăm o gestionare eficientă a pescuitului pentru a minimiza impactul asupra mediului.

Calitate

Produsele noastre sunt gustoase și de o calitate excelentă.
Nu vrem să avem niciun fel de compromis din niciun punct de vedere, de dragul clienților noștri.

Satisfacția clienților

Satisfacția clienților noștri este o prioritate. Respect, seriozitate și pasiune, în serviciul dvs. și al familiei voastre.

Pescuit durabil
De la mare la masa ta

 

Produsele noastre provin din mări din întreaga lume, odată capturate sunt imediat supuse înghețării directe, selectate și verificate de către profesioniști cu experiență din sector și distribuite de camioane frigorifice la -25 °.

Controlul întregului lanț de aprovizionare de la pescuit până la distribuția în punctele de vânzare ne permite să nu întrerupem lanțul rece. Garanția autenticității, calității și bunătății peștelui proaspăt cu proprietăți nealterate și 100% naturale.

DESCOPERIȚI MAREA NOASTRA DE

LA DISPOZITIA PROFESIONISTILOR