Reteta Tastic’oasa
INGREDIENTE
- 250 gr scoici vongole
- 250 gr scoici telline
- 4 catei de usturoi
- Un pahar de vin alb
- Sare, piper
- Ulei de masline
- 1 legatura de patrunjel
- 10 rosii cherry
- 400 g spaghetti
- 1ardei iute uscat
MOD DE PREPARARE
Puneti un vas cu apa si sare la fiert. Cand apa fierbe, adaugati pastele si lasati-le la fiert conform instructiunilor de pe pachet (8 minute pentru al dente). In paralel, puneti o tigaie pe foc. Tocati marunt patrunjelul, cu tot cu cozi, si cateii de usturoi.
Puneti cateva linguri de ulei de masline in tigaie, usturoiul, coditele de patrunjel, roiile taiate cubulete si ardeiul iute tocat marunt. Caliti cateva minute, dupa care adaugati scoicile si vinul. Amestecati totul si puneti capacul. Dupa 3-4 minute, scoicile vor incepe sa se deschida. Amestecati agitand usor tigaia si lasati pe foc pana cand toate scoicile s-au deschis.
Scurgeti pastele de apa si adaugati-le peste amestecul din tigaie. Punei frunzele de patrunjel tocate si amestecati bine totul. Mai stroptii cu putin ulei de masline si sunt gata de servit.
Pofta buna!
Adresa de e-mail
Telefon
Unde suntem
Calea Zarandului 65/A Deva 337265 Romania – In incinta complex Altex –