Reteta Tastic’oasa
INGREDIENTE
- Amestec pentru supa de peste Tastic 1 kg
- Legume: morcov, telina, ceapa
- Ulei de măsline extra virgin Arioli: dupa gust
- Sare
- Piper negru
- 400 g rosii tocate decojite
- 2 catei de usturoi
- ½ pahar cu vin alb
- Pătrunjel: dupa gust
- Fulgi de ardei iute: daca doriti
MOD DE PREPARARE
Calim intr-o cratita, la foc mic ceapa, morcovul si telina. Cand sunt gata calim usturoiul tocat fin (daca doriti si cativa fulgi de ardei iute rosu) impreuna cu ele. Adaugam vinul alb si lasam cratita la foc mare pana la evaporarea completa a vinului.
Adaugam rosiile decojite tocate, sare, piper dupa gust, un cub condiment de legume pentru supa si un pahar de apa. Acoperim cratita cu un capac si fierbem la foc mediu circa 20 de minute.
Adaugam Amestecul de peste si fructe de mare Tastic, apa cat sa acoperim putin pestele.
Lasam la fiert circa 10-15 minute la foc mic cu capacul pus. Daca credeti ca este nevoie amestecati, dar cu grija, pestele fiind foarte delicat. Adaugati la sfarsit frunze de patrunjel proaspat tocate Supa este gata!
Cel mai bun mod de a servi supa de peste este alaturi de felii de paine prajite, frecate cu uturoi si stropite cu putin ulei de masline.
Pofta buna!
Pofta buna!
Adresa de e-mail
Telefon
Unde suntem
Calea Zarandului 65/A Deva 337265 Romania – In incinta complex Altex –