Reteta Tastic’oasa
INGREDIENTE
- Calmar U/10 -1 kg
- Cartofi noi -1 kg
- 1 Ceapa rosie medie
- 1 Catel de usturoi
- Piper negru Italpepe: dupa gust
- 50 ml zeama de lamaie
- Unt: 40 g
- Ulei de masline extravirgin Arioli
- Fulgi de ardei iute Italpepe
- Sare: dupa gust
- Frunze de menta Italpepe: dupa gust
- Patrunjel – dupa gust
MOD DE PREPARARE
Decongelati calamarul iar apoi crestati-l perpendicular.
Spalati cartofii apoi fierbetii in apa, sare si frunze de menta circa 15 minute.
Caliti apoi cartofii in unt si ulei impreuna cu usturoiul taiat.
Scoateti cartofii din tigaie si prajiti in locul lor calmarul condimentat cu sare, piper si patrunjel, impreuna cu ceapa tocata marunt.
Adaugati cartofii si fulgii de ardeei iute. Adaugati zeama de lamaie si lasati pe foc circa 2 minute.
Pofta buna!
Pofta buna!

Adresa de e-mail
Telefon
Unde suntem
Calea Zarandului 65/A Deva 337265 Romania – In incinta complex Altex –