Reteta Tastic’oasa

INGREDIENTE

  • Filet de cambula (vezi oferta pentru familie)
  • Unt: 50 g
  • Lapte: 200 ml
  • Piper macinat Italpepe: dupa gust
  • Lămâi: 1 bucata
  • Faina: 50 g
  • Sare: dupa gust
  • Pătrunjel

MOD DE PREPARARE

Condimentati filetele de cambula cu sare si piper dupa gust, apoi asezati-le intrun castron, adaugati laptele si apoi acoperiti cu o folie si lasati la repaus circa 30 minute in frigider;
Scoateti apoi filetele unul cate unul din lapte si treceti –le rapid prin faina , apoi prajiti-le in unt pana se rumenesc (mentineti filetele prajite la cald pana terminati sa le prajiti pe toate).
Serviti astfel filetele calde cu zeama de lamaie proaspata si patrunjel presarat deasupra. Pofta buna!
Tastic-mania-quality-shop-fresh-fish
Adresa de e-mail
Telefon
Unde suntem
Calea Zarandului 65/A Deva 337265 Romania – In incinta complex Altex –