Reteta Tastic’oasa
INGREDIENTE
- Filet de merluciu delicat
- Usturoi: 1-2 catei
- Ulei de măsline extra virgin Arioli: dupa gust
- Piper: dupa gust
- Lămâi: 1 bucata
- Făină 00: 50 g
- Sare: dupa gust
- Pătrunjel: dupa gust
MOD DE PREPARARE
Prajiti usturoiul curațat si tocat într-o tigaie cu ulei si între timp clatiti si uscati cu grija fileurile de merluciu;
Treceti rapid fileurile in faina si puneti-le in tigaie, apoi adaugati sare si piper;
In timpul fierberii adaugati zeama de la lamaie si pantrunjelul tocat , avand grija sa intoarceti fileurile pe cealalta parte dupa 4 minute;
Se condimenteaza cu sosul de lamaie si se serveste fierbinte pe masa. Pofta buna!

Adresa de e-mail
Telefon
Unde suntem
Calea Zarandului 65/A Deva 337265 Romania – In incinta complex Altex –