Reteta Tastic’oasa
INGREDIENTE
- Floare de merluciu – 4 buc
- Usturoi: 1-2 catei
- Ulei de măsline extra virgin Arioli: dupa gust
- Piper: dupa gust
- 400 gr pulpa de rosii
- Capere
- Sare: dupa gust
- Pătrunjel: dupa gust
- 120 gr masline negre
MOD DE PREPARARE
Caliti usturoiul curațat si tocat într-o tigaie in putin ulei de masline.
Adaugati pulpa de rosii, caperele, maslinele negre taiate rondele, sare si piper dupa gust.
Lasati sa fiarba la foc mediu inspre mic, 15-20 de minute, cu capacul pus.
Adaugati filetele-floare de merluciu, acoperiti-le cu putin sos di tigaie si fierbeti inca 10 minute la foc mic. Floarea de merluciu este delicata si se gateste repede. Amestecati cu grija din cand in cand. Dupa ce ati oprit focul adaugati patrunjel dupa gust. Pofta buna!
Adresa de e-mail
Telefon
Unde suntem
Calea Zarandului 65/A Deva 337265 Romania – In incinta complex Altex –