Retete Tastic’oase
Multe idei delicioase și originale pentru a pregăti mâncăruri gustoase acasă.
Aperitive, feluri principale, feluri secundare, garnituri si dulciuri…alege-ti Reteta Tastic’oasa!
Spaghetti Vongole si Telline
Reteta Tastic’oasa INGREDIENTE 250 gr scoici vongole 250 gr scoici telline 4 catei de usturoi Un pahar de vin alb Sare, piper Ulei de masline 1 legatura de patrunjel 10 rosii cherry 400 g spaghetti 1ardei iute uscat MOD DE PREPARAREPuneti un vas cu apa si sare la...
Linguine cu cozi de langustine
Reteta Tastic’oasaINGREDIENTE Cozi de langustine Sos de langustine congelat Tastic 320 g Ulei de măsline extra virgin Arioli: dupa gust Pătrunjel: dupa gust 350 g linguine 40 ml brandy 2 catei de usturoi Sare Piper negru MOD DE PREPARAREIntr-o tigaie mare calim doi...
Supa de peste Tastic
Reteta Tastic’oasaINGREDIENTE Amestec pentru supa de peste Tastic 1 kg Legume: morcov, telina, ceapa Ulei de măsline extra virgin Arioli: dupa gust Sare Piper negru 400 g rosii tocate decojite 2 catei de usturoi ½ pahar cu vin alb Pătrunjel: dupa gust Fulgi de ardei...
Cod la cuptor
Reteta Tastic’oasaINGREDIENTE Bucati de cod pescuit in Marea Nordului 400 g cartofi 300 g rosii cherry 200 g ceapa ½ pahar vin alb 1 catel de usturoi Ulei de masline ARIOLI (dupa gust) Frunze de patrunjel taiat fin Sare ( dupa gust) Recomandare de gatire: Codul nordic...
Salata de sepie cu sparanghel
Reteta Tastic’oasaPrimavara a sosit! Si noi va propunem o salata lejera si delicioasa, pe baza de sepie si sparanghel, doua ingrediente care respecta o dieta sanatoasa si gustoasa!INGREDIENTE 2 sepii 1/2 lamaie Sare (dupa gust) 500 gr Sparanghel Petrucci Ulei de...
Filet scrumbie albastra cu usturoi si mamaliga
Reteta Tastic’oasaINGREDIENTE Filet scrumbie albastra Faina 50 gr Ulei de măsline extra virgin Arioli- dupa gust Sare Cimbru, busuioc uscat 2 fire de praz 2 catei de usturoi 400 ml rosii cubulete la cutie Pătrunjel: dupa gust Boia dulce MOD DE PREPARAREPunem o tigaie...
Calmar cu cartofi
Reteta Tastic’oasaINGREDIENTE Calmar U/10 -1 kg Cartofi noi -1 kg 1 Ceapa rosie medie 1 Catel de usturoi Piper negru Italpepe: dupa gust 50 ml zeama de lamaie Unt: 40 g Ulei de masline extravirgin Arioli Fulgi de ardei iute Italpepe Sare: dupa gust Frunze de menta...
Filet de epinefel in unt
Reteta Tastic’oasa INGREDIENTE Filet de epinefel (grouper) Usturoi: 1-2 catei Ulei de măsline extra virgin Arioli - dupa gust Piper: dupa gust Unt: 100 g Făină 00: 50 g Sare: dupa gust Pătrunjel: dupa gust MOD DE PREPARAREZdobiti usturoiul si amestecati-l cu uleiul de...
Floare de merluciu in stil mediteranian
Reteta Tastic’oasa INGREDIENTE Floare de merluciu – 4 buc Usturoi: 1-2 catei Ulei de măsline extra virgin Arioli: dupa gust Piper: dupa gust 400 gr pulpa de rosii Capere Sare: dupa gust Pătrunjel: dupa gust 120 gr masline negre MOD DE PREPARARECaliti usturoiul curațat...
Filet de merluciu delicat in sos de lamaie si piper rosu
Reteta Tastic’oasa INGREDIENTE Filet de merluciu delicat Usturoi: 1-2 catei Ulei de măsline extra virgin Arioli: dupa gust Piper: dupa gust Lămâi: 1 bucata Făină 00: 50 g Sare: dupa gust Pătrunjel: dupa gust MOD DE PREPARAREPrajiti usturoiul curațat si tocat într-o...
Filet de cambula moraresc
Reteta Tastic’oasa INGREDIENTE Filet de cambula (vezi oferta pentru familie) Unt: 50 g Lapte: 200 ml Piper macinat Italpepe: dupa gust Lămâi: 1 bucata Faina: 50 g Sare: dupa gust Pătrunjel MOD DE PREPARARECondimentati filetele de cambula cu sare si piper dupa gust,...