Retete    Tastic’oase

Feluri secundare
Cod la cuptor

Cod la cuptor

Reteta Tastic’oasaINGREDIENTE Bucati de cod pescuit in Marea Nordului 400 g cartofi 300 g rosii cherry 200 g ceapa ½ pahar vin alb 1 catel de usturoi Ulei de masline ARIOLI (dupa gust) Frunze de patrunjel taiat fin Sare ( dupa gust) Recomandare de gatire: Codul nordic...

Salata de sepie cu sparanghel

Salata de sepie cu sparanghel

Reteta Tastic’oasaPrimavara a sosit! Si noi va propunem o salata lejera si delicioasa, pe baza de sepie si sparanghel, doua ingrediente care respecta o dieta sanatoasa si gustoasa!INGREDIENTE 2 sepii 1/2 lamaie Sare (dupa gust) 500 gr Sparanghel Petrucci Ulei de...

Filet scrumbie albastra cu usturoi si mamaliga

Filet scrumbie albastra cu usturoi si mamaliga

Reteta Tastic’oasaINGREDIENTE Filet scrumbie albastra Faina 50 gr Ulei de măsline extra virgin Arioli- dupa gust Sare Cimbru, busuioc uscat 2 fire de praz 2 catei de usturoi 400 ml rosii cubulete la cutie Pătrunjel: dupa gust Boia dulce MOD DE PREPARAREPunem o tigaie...

Calmar cu cartofi

Calmar cu cartofi

Reteta Tastic’oasaINGREDIENTE Calmar U/10 -1 kg Cartofi noi -1 kg 1 Ceapa rosie medie 1 Catel de usturoi Piper negru Italpepe: dupa gust 50 ml zeama de lamaie Unt: 40 g Ulei de masline extravirgin Arioli Fulgi de ardei iute Italpepe Sare: dupa gust Frunze de menta...

Filet de epinefel in unt

Filet de epinefel in unt

Reteta Tastic’oasa INGREDIENTE Filet de epinefel (grouper) Usturoi: 1-2 catei Ulei de măsline extra virgin Arioli - dupa gust Piper: dupa gust Unt: 100 g Făină 00: 50 g Sare: dupa gust Pătrunjel: dupa gust MOD DE PREPARAREZdobiti usturoiul si amestecati-l cu uleiul de...

Floare de merluciu in stil mediteranian

Floare de merluciu in stil mediteranian

Reteta Tastic’oasa INGREDIENTE Floare de merluciu – 4 buc Usturoi: 1-2 catei Ulei de măsline extra virgin Arioli: dupa gust Piper: dupa gust 400 gr pulpa de rosii Capere Sare: dupa gust Pătrunjel: dupa gust 120 gr masline negre MOD DE PREPARARECaliti usturoiul curațat...

Filet de cambula moraresc

Filet de cambula moraresc

Reteta Tastic’oasa INGREDIENTE Filet de cambula (vezi oferta pentru familie) Unt: 50 g Lapte: 200 ml Piper macinat Italpepe: dupa gust Lămâi: 1 bucata Faina: 50 g Sare: dupa gust Pătrunjel MOD DE PREPARARECondimentati filetele de cambula cu sare si piper dupa gust,...